Meie talu toidud on ehedad ja personaalsed. Toitu valmistame maksimaalselt looduslikest või mahetoorainetest. Eelistame oma talu, Lahemaa looduse ja Eesti mahetootjate saadusi.
Kõik retseptid on välja arendanud perenaised Kristiina ja Sirje. Mõlema praktika toidu valmistamisel algas enne kümnendat eluaastat suurest huvist ja avastamisrõõmudest. Meie toitudes on kasutatud ka Sirje Kaukaasia vanaema Leida-Maria ja Järvamaa mõisades kasvanud vanaema Pauliine nippe ja retsepte.
Meie toitude kõrvale pakume oma talu juuretisega mahetoormest “põrandaleiba” ja erinevate lisanditega mahekaraskeid koos ürdivõiga.
Toitlustame kohaliku- ja mahetoiduga aastaringselt ettetellimisel 6-25 külalise gruppe, suveperioodil kuni 40 külalist.
Ootame teie soove! Igale huvilisele saadame personaalse pakkumise.